Piese-Volkswagen-Bora

Piese Vw Bora,Piese Volkswagen Bora,
Suntem un magazin de Piese VW Bora. Ne-am inceput activitatea din 1992 si de atunci ne-am preocupat constant de a va oferi piese Volkwsagen Bora de cea mai buna calitate, originale si noi. Pe de alta parte, ne-am dezvoltat activitatea si in directia service auto Volkswagen in Bucuresti. Asadar, daca intampinati probleme cu autoturismul dumneavoastra Volkswagen Bora, noi suntem solutia.

Detinem stoc de piese auto Volkswagen Bora pe care va puteti baza. Trebuie doar sa consultati oferta noastra si sa comandati piesele dorite. Daca piesele dorite nu se afla in stoc, atunci ne vom ocupa de aducerea lor in cel mult 2 zile din momentul comenzii ferme.

Piesele din oferta noastra beneficiaza de garantie de 6-24 luni. Garantia se va acorda numai in situatia in care montajul va fi realizat intr-un service autorizat RAR. Va invitam sa apelati cu incredere la oferta noastra de piese
VW Bora.
 
Altgrad Auto Service Autorizat Volkswagen şi convinge-te, aşteptăm cu nerabdare să te cunoastem.Adresa noastra este usor de ajuns la Autostrada Bucuresti, Pitesti Iuliu Maniu. Contact rapid 0213149411 sau 0727056670.

Oferta Piese Volkswagen
Piese Auto VW Transporter
Magazin Piese VW Caddy
Magazin Piese VW Bucuresti
Piese auto VW online
Service VW Bucuresti
Piese Auto VW
 
Magazin piese auto VW,piese Vw,Piese Auto VW,