Amortizoarele uzate maresc distanta de oprire

    Amortizoarele care au 60.000 de kilometri sau mai mult sunt uzate și trebuie ca doar unul dintre amortizoare să fie uzat pentru ca distanţa de oprire să se mărească.
Cum? În timpul frânării, un amortizor uzat va face ca automobilul să se încline mult în faţă. Ca urmare, posteriorul mașinii se va ridica, împiedicând anvelopele să păstreze un contact adecvat cu carosabilul. Rezultatul este control și tracţiune slabe, ceea ce face ca distanţa de frânare să crească și, odată cu aceasta, crește și riscul producerii unui accident. Amortizoarele noi sunt proiectate pentru a ajuta vehiculul să oprească mai repede și mai sigur, în orice condiţii. Amortizoarele KYB vă oferă posibilitatea de a reveni la performanţele echipamentului original sau să adăugaţi la acestea prin îmbunătăţiri.
 
Toate amortizoarele KYB sunt fabricate pentru a egala sau a depăși calitatea echipamentului original. Asta pentru că KYB este cel mai mare furnizor de amortizoare pentru constructorii de automobile. Peste una din patru vehicule fabricate în lume sunt echipate KYB ca standard OE (original equipament).
 
              
Pagini asemanatoare :
Sistem de franare electronica - EBS
Mirosuri datorita contaminarii bacteriologice a sistemului de aer conditionat
Piese auto respinse la schimb