Co-Pilot360

 Ford Co-Pilot360 : Cel mai avansat copilot pentru turismele de serie!
 

 
Ford Co-Pilot360 va aparea pe pietele internationale incepand cu toamna aceasta si va ajuta soferii sa conduca mai in siguranta in situatiile de aglomaratie.

Sistemul va dispune de tehnologii pentru asistarea soferului de calitate premium, inclizand pilot automat adaptiv, asistenta la pastrarea benzii de circulatie, asistenta viraj in caz de urgenta si asistena la franarea post-coliziune.

In 2019 Ford va introduce si asistenta la franarea in marsarier cu AEB care ajuta conducatorul sa evite coliziunea cu diferite obstacule in timpul mersului inapoi.

Dearborn Mich, "Ford Co-Pilot360 este cel mai avansat asistent rutier cand vine vorba de sisteme de asistenta rutiera dintre toate brandurile de linie, si este dezvoltat in continuare pentru a ajuta conducatorii auto sa fie mai in siguranta in situatiile de aglomeratie.
Ford Co-Pilot 360 include franare de urgenta standard cu detectare a pietonilor, sistem de informare in puntul mort, asistenta la pastrarea benzii de circulatie, camera pentru mers inapoi si control automat al fazei lungi."

Jim Farley, "Chiar daca autovehiculele noastre sunt mult mai sigure acum, conducatorii auto inca ne spun ca se simt stresati atunci cand sunt la volan din cauza unui posibil accident, iar acesta este unul din motivele pentru care oferim servicii accesibile pentru milioanele de clienti de-a lungul anului."

Testand increderea in tehnologie
Ford va continua sa introduca noi tehnologii de asistare. In urmatorul Ford planifica debutarea unui sistem de franare de urgenta pentru mersul inapoi. Compania va investi $500m de dolari in urmatorii 5 ani pentru a continua dezvoltarea unor noi tehnologii de asistenta rutiera. Toata concentrarea lor merge in dezvoltarea tehnologiilor astfel incat acestea sa fie cat mai simple si cat mai usor de inteles iar mai ales, sa fie cat mai automatizate.
Cercetatorii testeaza experienta soferilor cu diferite noi tehnologii la Ford VIRTTEX , simulatorul auto din Dearborn. De exemplu, de curand, cercetatorii au testat un sistem de radar si camere pentru mai mult de 660000 de mile. 
 
Piese Ford Motorcraft, Piese Auto Motorcraft powerd by Ford