Doua noi modele Suzuki Swift

 

Cei de la Suzuki, s-au gandit ei mai bine, ca ar trebui sa scoata pe piata doua noi modele pentru gama Suzuki Swift, si chiar asta au facut, reusit puna pe piata un model Swift sport in 5 usi, si un altul care poarta numele de, Suzuki Swift 4x4 SZ4 
  Haideti sa aruncam o privire la ceea ce au facut cei de la Suzuki
  În primul caz, Suzuki Swift Sport va putea fi comandat şi în versiunea de caroserie cu 5 uşi, până acum mica sportivă fiind oferită strict în varianta cu 3 uşi.
 

 

 

 
 Suzuki Swift Sport în cinci uşi va fi mai scump cu aproape 600 de euro faţă de varianta în trei uşi. Însă pachetul tehnic rămâne acelaşi: motor de 1,6 litri şi 136 CP, în timp ce estetic maşina se diferenţază prin câteva detalii sportive.

 
  Varianta cu tracţiune integrală a lui Suzuki Swift nu se diferenţia, până acum, la nivel estetic de un Swift obişnuit. Însă faceliftul aduce posibilitatea optării pentru un pachet suplimentar, SZ4.
 Acest pachet presupune montarea unui kit exterior în stil pseudo-crossover, cu o centură inferioară din plastic negru şi pseudo-scuturi integrate în spoilerele faţă şi spate.

 
 În plus, garda la sol este ridicată cu 25 mm, pentru ca maşinuţa să poată aborda şi drumuri mai puţin bune.Sistemul 4x4 este simplist, calculatorul central comandând transmiterea cuplului motor punţii spate când este sesizată patinarea roţilor faţă.

 

Speram ca v-a placut acest review la adresa Suzuki Swift Sport/4x4 SZ4

Site oficial Altgrad Auto
Oferta speciala Suzuki
Istoria marcii Suzuki