Ford Shelby GT500 2019

 Prima imagine teaser cu viitorul Ford Mustang Shelby GT500: modelul debuteaza in 2019 cu un motor capabil sa ofere peste 700 CP

Ford a publicat prima fotografie teaser cu viitorul Mustang Shelby GT500. Modelul va fi prezentat in 2019, iar sub capota va avea un V8 capabil sa ofere peste 700 cai putere.

La inceputul anului, Ford publica un scurt video care anunta un nou Mustang Shelby GT500. Acum, producatorul american ofera si o prima fotografie teaser cu modelul pe care il vom vedea in 2019.

Noul Mustang Shelby GT500 va avea o grila fontala masiva si un pachet aerodinamic extrem de agresiv. Conform producatorului, viitorul model va folosi un motor V8 capabil sa livreze peste 700 cai putere.

Voci apropiate companiei spun ca Mustang Shelby GT500 o sa fie dezvoltat si cu ajutorul unei echipe din cadrul Ford Performance. Viitorul muscle car va fi capabil sa ofere performance excelente atat pe strada cat si pe circuit.

De asemenea, inginerii Ford Performance pregatesc si o serie de functii speciale. Acestea sunt dezvoltate pentru a favoriza performantele pe circuit.

 

 

Piese Ford Motorcraft, Piese Auto Motorcraft powerd by Ford