Numar unic pentru programari de la RAR

Registrul Auto Roman a deschis un numar de telefon unic pentru programari. Toti cei care doresc sa faca programari au la dispozitie telefonul 021.9672, apelabil din toata tara.

 

Telefonul va fi disponibil oricui doreste sa aiba acces la serviciile RAR de oriunde din tara.

Numarul unic lansat vine in completarea sistemul informatic actual si asigura incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR. Clientilor ce doresc un timp de asteptare mai mic le va fi oferita si alternativa programarii in judetele limitrofe.
Cei ce vor sa transcrie dreptul de proprietate al unui vehicul sau sa inmatriculeze un vehicul nou sau rulat in Romania trebuie sa treaca pe la RAR. In ceea ce priveste inmatricularea unui vehicul de import, programarea RAR implica atat identificarea, necesara si la transcrierea unui vehicul deja inscris in Romania, cat si realizarea unei carti de identitate a vehiculului respectiv si testarea ITP.
Conform ultimului control in trafic realizat de RAR in 2012, 59.3% dintre vehiculele verificate au fost declarate neconforme. Din totalul vehiculelor oprite in trafic in trimestrul respectiv, aproape 20% depaseau normele maxime admise de poluare, iar 20.4% prezentau o defectiune tehnica grava, care reprezenta un pericol iminent de accident.

 Alte articole :

Bucharets Wheels Arena iti da inspiratie pentru masina ta!
S-a lansat Renault Captur
Importuri de masini second-hand
Statie de alimentare a masinilor electrice
Dacia si pe piata din Danemarca