Poti comanda Noul Logan MCV in reteaua comerciala Dacia

 Familia de modele Dacia se imbogateste cu Noul Logan MCV.

 

 
De ieri, masina poate fi comandara in toata reteaua comerciala Dacia.
Modelul are  trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance si Lauréate – si patru tipuri de motorizari, dintre care doua agregate pe benzina (de 75 CP si 90CP) si doua propulsoare diesel (de 75 CP si 90 CP).
 
 
 
Compania Dacia anunta ca va aparea si o versiune cu alimentare GPL.
Masina a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva si este un break spatios, versatil si accesibil.
Portbagajul are  o capacitate de 573 de litri (record in segmentul sau), ceea ce il face foarte incapator.
Noul Logan MCV are un  un design exterior atragator, modern, ce abunda de  dinamism si robustete. Vine si cu o gama larga de echipamente practice si ușor de utilizat, printre care amintim sistemul multimedia MediaNav (prezent deja pe modelele Sandero, Logan, Dokker si Lodgy), limitatorul si regulatorul de viteza sau asistenta la parcarea cu spatele.
 
 
 
Pretul porneste de la 7 790 de Euro, cu TVA inclusa (versiunea Acces, echipata cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizata, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costa 12 300 de Euro, cu TVA inclus.
Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care imbina intr-un mod reusit designul atragator si aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atat clientii romani cat si pe cei occidentali. Sunt sigur ca Noul Logan MCV se va impune in scurt timp drept lider in segmentul sau pe piata din Romania” a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.
 
Articole asemanatoare
Ce stiti despre anevelopele Run on Flat, cu care poti merge si pe pana?
Sfaturi pentru buna functionarea a ambreiajului
Masina curata la pret mic (1)
Masina curata la pret mic (2)
Testeaza Tesla Roadster
Nou model Tesla
Cum s-a descurcat Dacia Sandero la Testele EuroNCAP