Prezentare Jaguar XFR

 Altgrad auto

Cei de la Jaguar, s-au gandit ei, ca ar trebui sa mai largeasca gama de modele Jaguar XF, si asa au luat nastere Jaguar XF Luxury, Jaguar XF Premium Luxury, Jaguar XFR, Jaguar Diesel S, si... Cam atat!
In acest review ne vom axa pe modelul Jaguar XFR cat de detaliat posibil!

 

Jaguar XF combină stilul şi performanţa maşinilor sport cu rafinamentul, trăsăturile şi spaţiul unei limuzine. Modern, individual, şi construit cu măiestrie, XF întruchipează filozofia Jaguar de a crea maşini frumoase şi rapide, definind astfel o nouă experienţă a şofatului: Sporting Luxury.

În 2009, Jaguar extinde seria XF şi introduce vârful de gama, XFR 510 CP alături de un nou motor şi de pachete de dotări specifice.

"Noul XF V6 Diesel S - care combină performanţa deosebită şi o excelentă economie de combustibil, cu o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 5.9 secunde, o viteză maximă de 275 km/h, un consum mediu de combustibil de 6.8 l/100km şi emisii de CO2 de 179 g/km: Cu adevărat cea mai bună combinaţie!"

 Piese auto altgrad

Noul stil Jaguar XFR
Aripile aerodinamice cu difuzoare de aer si capota redesenata aduc noului XF o noua dinamica. Efectul este accentuat si de noua grila frontala precum si de designul noului.
 Altgrad auto
Lumini inteligente
Farurile mai inguste confera noului XF un look mai agresiv. Farurile bi-xenon vin cu tehnologia Adaptive, permitand iluminarea in directia virarii. Soferii beneficiaza si de optiunea Intelligent High Beam, ce se va activa automat atunci cand este necesar. Toata gama XF include acum ca standard echipament pentru spalarea farurilor.
 Altgrad Auto Piese Auto
Lumini spate
Noul XF incorporeaza tehnologia LED si la luminile di spate, creand astfel a semnatura unica a modelului pe timp de noapte. Ledurile sunt acum folosite atat la stopuri cat si la semnalizatoare.
 Altgrad auto
Oglinzi mai clare
Oglinzile gamei sunt incalzite pentru a imbunatati vizibilitatea pe vreme rece.
altgrad auto service 
Stergatoare de parbriz cu senzor de ploaie
Senzorii de ploaie detecteaza apa de pe parbriz si actioneaza automat stergatoarele la viteza adecvata, de parca soferul nu ar observa cand incepe ploaia.
 altgrad auto romania service auto
Pachet exterior R
Aspectul exterior al modelului XFR include elemente restilizate si linii de design sportiv.  In fata, grilele frontale, cea inferioara si cea superioara sunt finisate cu grila neagra, designul unic al spoilerului fata integreaza prize de aer mai mari si, pe capota, prizele de aer incadreaza semnatura Jaguar, logoul "Supercharged". Pragurile laterale, eleronul spate si spoilerul spate aerodinamic, patru tevi de esapament si emblema "R" pe etrierele de frana argintii si pe capota portbagajului completeaza aspectul exterior care reflecta performantele si cartea de vizita a masinii.
 
Si acum, cum ne-am obisnuit cititorii, uitati si un video de prezentare al acestui model

Sper ca v-a placut acest review!
Site Altgrad Oficial
Oferta speciala Jaguar
Istoria marcii Jaguar