Prima statie de alimentare a masinilor electrice

Pentru ca se pune tot mai mult accentul pe protejarea mediului, masinile electrice au devenit o alternativa a automobilelor clasice. Pana acum credeam ca acest lucru nu va fi posibil si in Romania. Insa consilierii generali ai Capitalei au adoptat o hotarare conform careia prima statie de alimentare a masinilor electrive va fi construita in Bucuresti.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a hotarat ca, in zona Unirii,  vor fi amenajate 24 de locuri de parcare pentru sase module de statii de alimentare.
Astfel Capitala se alege cu  prima statie de alimentare pentru masinile electrice.
Cele 24 de locuri de parcare pentru implementarea a sase module de statii de alimentare
 a automobilelor electrice vor fi construite in cadrul unui proiect pilot de incurajare a dezvoltarii automobilului electric.

"Avand in vedere ca printre marii producatori auto prezenti in Romania sunt si pionierii automobilului electric, se evidentiaza, astfel, oportunitatea incurajarii dezvoltarii si sustinerii automobilelor electrice", se arata in comunicatul emis de Municipalitate.
 

Pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann, va fi amplasata  statia pilot de alimentare a automobilelor electrice .
 

 Alte articole din aceasta categorie:

Bucharets Wheels Arena iti da inspiratie pentru masina ta!
Numar unic pentru programari la RAR
S-a lansat Renault Captur
Importuri de masini second-hand
Dacia si pe piata din Danemarca