Sursa de inspiratie pentru masina ta

Pentru toti iubitorii de masini, intre 24 si 26 mai 2013, in Centrul Expozitional Romexpo, Arena Events si Romexpo organizeaza cea de a doua editie Bucharest Wheels Arena 2013 Powered by Auto Total Business Show - cel mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din Romania.

BWA 2013BWA - Bucharest Wheels Arena, un concept unic in Europa, propune vizitatorilor si participantilor 3 zile de premiere, exclusivitati, demonstratii pe una sau mai multe roti si concerte in direct! 
Poti testa gratuit  cel mai performant Simulator Full Motion de Formula 1 din lume, ce a fost lansat oficial de Ralf Schumacher si Juan Pablo Montoya, dar si un Simulator Full Motion Motorbike. 

Piloti din Campionatul National de Raliuri, precum Vali Porcisteanu si Manu Mihalache, vor face pentru public demonstratii cu masini de raliu.

Vor participa piloti si de la cluburi din tara  precum Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport si vor impresiona  publicul cu  demonstratii de off road pe trasee special amenajate cu diferente de nivel, santuri si mult noroi. 

Aveti si de unde sa va inspirati daca vreti sa va tunati masina, pentru ca Bucharest Wheels Arena va include si o expozitie de tuning auto-moto la care isi vor prezenta masinile modificate pasionati de tuning auto, cluburi sportive si firme de tuning din toata tara.

 

 
Distractie placuta!
 
Alte articole din aceasta categorie :
Festivalul Wörthersee Tour 2013
Noul model Skoda Rapid Sport