Test-Drive-Ford-Mustang-Convertible-2018-Facelift


 
NĂRĂVAŞ
 
   Noul Ford Mustang, modelul facelift al anului 2018 a fost mai mult decât o simplă schimbare de look. A fost o întreagă revoluţionare estetică, mecanică şi tehnologică, iar datorită acestora, noul Ford Mustang arată mai bine ca niciodată!
 
   Noul motor 5.0 cu o cilindree de 5038 cmc dezvoltă acum 450 CP la 7000 rpm, cu 28 mai mult decât modelul anterior, şi un cuplu de 529 Nm la 4600 rpm, iar pentru şoferii mai puţin muscle-maniac, in dotarile noului Ford Mustang se găseşte şi motorul de 2.3 cu tehnologia EcoBoost care dezvoltă o putere de 310 CP la 5500 rpm, şi un cuplu de 350 Nm. 
 
 


   Aşa cum era de aşteptat, mica uzină ce se află sub capota alungită a modelului Mustang dispune acelaşi sunet bolborosit, distinct motoarelor V8, şi cu orice apăsare de pedală de acceleraţie maşina vibrează şi derapează controlat!
 
   Orice aţi avea chef să faceţi, noul Ford Mustang este pregătit să vă ofere un condus plăcut, sportiv sau confortabil, in funcţie de modul pe care îl puteţi selecta din consola maşinii : Normal, Sport, Track, Snow/Wet, Drag Strip sau My Mode, acesta fiind programabil şi gata să fie modificat oricând doriţi!
 
   Versiunea V8 poate fi comandată cu o cutie manuală în 6 trepte, sau cu o cutie autoamată cu 10 rapoarte, controlabilă şi cu padelele situate în spatele volanului. Cutia automată schimbă foarte lin si plăcut în modul Wet-Snow şi în modul Normal, chiar dacă în restul modurilor este programată să fie ceva mai agresivă.