Testeaza Tesla Roadster

De astazi, 30 mai, pana pe 2 iunie puteti vedea cel mai inovator automobil electric: TESLA Roadster, in cadrul centrului expozitional ROMEXPO in standul cargo-partener.

 
Cargo-partner Gmbh  este o companie ce  a primit numeroase premii prestigioase pentru activitatea in domeniul protectiei mediului printre care VCÖ Mobility Award 2010, Lufthansa Cargo Climate Care 2011, Energy Globe Austria 2011, pentru promovarea conceptului de ‘’e-mobility – logistica verde incepe prin sustenabilitate’’ – un aspect din ce in ce mai important pentru clientii din sectorul logistic.
Industria transporturilor pune accent pe cresterea nivelului de siguranta, pe inovatie si pe protectia mediului.
 
TESLA Roadster este o masina sport si un automobil alimentat electric (BEV – Battery Electric Vehicle) produs de compania Tesla Motors in perioada 2008 – 2012.
Modelul TESLA  are un motor  electric ce ii confera un avantaj urias fata de un motor clasic pe combustie atat in ceea ce priveste cuplul (forta de rotatie) , cat si in privinta regimului motor (regimul de operare in care motorul functioneaza la eficienta maxima).  Poate atinge 13.000 RPM (Rotații Pe Minut), un nivel la care se ridica foarte putine motoare pe combustie de mari dimensiuni.
 
Stii sa citesti semnele pe care ti le dau anvelopele?
Invata sa-ti protejezi masina (partea 1)
Invata sa-ti protejezi masina (partea 2)
Pastreaza-ti masina ca noua (partea 1)
Pastreaza-ti masina ca noua (partea 2)
Pastreaza-ti masina ca noua (partea 3)
Ce stiti despre anevelopele Run on Flat, cu care poti merge si pe pana?
Sfaturi pentru buna functionarea a ambreiajului
Masina curata la pret mic (1)
Masina curata la pret mic (2)