Altgrad Piese Ford,Piese Auto ford,
Societatea noastra reprezinta un important importator si distribuitor de piese auto Ford Mondeo. Piesele Ford Mondeo pe care vi le putem oferi sunt noi, originale si au preturi avantajoase. In oferta noastra veti putea gasi orice piesa auto Ford iar daca aceasta nu exista pe stoc, o putem aduce in termen de 3-5 zile.

Pe langa o gama completa de piese auto Ford Mondeo, societatea noastra va poate oferi si service auto de calitate. Pentru service auto, va invitam sa faceti o programare. Toate piesele auto din oferta noastra au certificat de garantie ce poate fi de 6 pana la 24 de luni in functie de reper. Garantia se acorda numai daca montajul se va realiza la un service auto autorizat RAR.

Pentru a consulta intreaga noastra oferta de
piese auto Ford, va invitam sa ne vizitati la magazinul nostru on line Ford sau sa consultati oferta speciala Ford  afisata pe site. Luati lagatura cu operatorii nostri prin mijloacele puse la dispozitie pentru orice intreabare despre oferta de piese auto sau pentru orice servicii oferite. Acces direct la numarul de telefon 0213149411.

Cerere pret Piese Ford Mondeo
Inlocuire Kit Distributie Ford Mondeo
Service Ford Bucuresti
Oferta speciala Piese Ford Original