Noul Ford Mondeo Vignale

Nuanta castanie a caroseriei a devenit deja un cliseu, pe cand jantele aspectuoase le gasesti la mai toate colturile de strada. Nu multe sunt insa masinile de clasa medie care se pot lauda cu un interior imbracat aproape complet in piele.
Vignale este numele celui mai luxos Ford Mondeo pe care banii il pot cumpara. Noul model porneste de la 29.045 lire sterline si ofera toate dotarile necesare unei calatorii reconfortante.
Principala atractie o reprezinta insa interiorul imbracat (aproape) complet in piele, materialul cu pricina fiind folosit inclusiv la decorarea panoului de bord si a consolei centrale.

Nici despre aspectul exterior nu avem motive serioase sa ne plangem, nuanta speciala Vignale Nocciola si insertiile aditionale de crom, respectiv aluminiu conferindu-i noului Ford Mondeo un aer premium.
Vestile bune continua cu lunga lista de echipamente oferite in standard, printre bunatatile puse la dispozitia clientilor numarandu-se inclusiv un sistem audio de inalta fidelitate, cu un total de 12 difuzoare.

Nu lipsesc din meniu, bineinteles, nici farurile adaptive full LED, portbagajul actionat electric, volanul incalzit, navigatia prin GPS sau cele mai noi tehnologii in materie de siguranta activa si pasiva.

In ceea ce priveste gama de motorizari, luxosul Ford Mondeo Vignale se lauda cu propulsoare turbo dintre cele mai puternice si mai eficiente, atat pe benzina, cat si pe motorina.
Daca nici una dintre unitatile clasice oferite - printre care se numara si un 2.0 TDCi de 210 CP, respectiv un 2.0 EcoBoost cu 240 CP sub capota, nu iti surade pe deplin, atunci poti incerca in orice moment trenul de propulsie hibrid ce livreaza un total de 187 de cai putere.
In plus, peste toate acestea, viitorii cumparatori se vor bucura si de un serviciu de tip concierge, accesul la linia Vignale OneCall fiind disponibil 24 de ore din 24.
Catalog.Altgradauto.ro site dedicat piese auto Ford !
Piese Ford, catalog.altgradauto.ro