Plata in rate egale, fara dobanda

Prin platforma NETOPIA Payments ai acces la parteneriate cu banci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD Finance sau Alpha Bank, rapid, fara a avea nevoie de contract cu banca, aprobari care sa dureze sau suprataxe.
 
 
Alege optiunea de plata in rate si ofera-le clientilor tai posibilitatea de a-si achita cumparaturile in pana la 6 rate egale fara dobanda. Clientul nostru isi va achita rata lunar, direct catre banca emitenta a cardului. Poti incasa o varietate de carduri dedicate platii in rate egale fara dobanda:
 
  • Card Avantaj, primul card de credit in lei emis sub sigla MasterCard de catre Credit Europe Bank
  • Bonus Card, emis de Garanti BBVA
  • Star Card, emis de Banca Transilvania
  • allinclusive, emis de BRD Finance
  • cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank

 

Cum platesti cu cardul online

Alege produsul sau serviciul pe care doresti sa-l platesti si finalizeaza comanda;introdu datele cardului in pagina de plata securizata (numarul cardului, data expirarii, codul CVV2/CVC2);introdu parola 3D Secure primita prin SMS, pentru confirmarea si finalizarea tranzactiei online;plata se va finaliza rapid, dupa verificarea parolei.
 

Ce este 3D Secure

3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care ofera posibilitatea de a utiliza o parola suplimentara la plata online, pentru a preveni tentativele de frauda. Aceasta parola iti va fi solicitata de fiecare data cand vei efectua o tranzactie pe site-ul unui comerciant partener NETOPIA Payments. 3D Secure a aparut ca raspuns la necesitatea dezvoltarii unor mijloace prin care sa se verifice daca persoana care face o plata pe Internet este chiar detinatorul real al cardului.  3D Secure are la baza un cod unic asociat fiecarei tranzactii ce te va proteja impotriva utilizarii neautorizate a cardului tau.
 
 

Este sigura plata cu cardul online?

Pentru noi, siguranta si securitatea stau la baza efectuarii platilor, asadar toate informatiile introduse pe serverele Altgradauto.ro sunt criptate SSL. Poti trimite astfel date confidentiale, cum ar fi informatiile de card bancar (nume detinator, numar, data expirare, cod securitate), catre un website, avand garantia ca SSL le va pastra confidentialitatea. Altgradauto trimite aceste informatii securizat si fara a le stoca pe serverele proprii catre banca procesatoare, ce le redirectioneaza catre banca emitenta a cardului tau.