La AltGrad Auto, vă aducem oferte speciale și reduceri substanțiale pentru a vă ajuta să vă mențineți mașina Ford în cea mai bună formă. Cu noi, găsiți piese auto Ford la prețuri accesibile, iar acum puteți beneficia de următoarele avantaje:
 
💳 Plata Online Cu Cardul - Până la 6 Rate Fără Dobândă! 💳
 
Facem cumpărăturile mai ușoare pentru dvs. Oferim opțiunea de plată online cu cardul prin Card Avantaj, Start BT, Bonus Card, BRD, Alpha Bank, BCR și First Bank, în până la 6 rate fără dobândă. Plătiți confortabil și fără griji pentru piesele dvs. auto Ford.
 
📦 Livrare Rapidă pentru Piesele Originale Ford La Comandă 📦
 
Comandați piesele originale Ford de la noi și beneficiați de livrare rapidă! Pentru piesele la comandă, cu termen de livrare de 5 - 29 zile lucrătoare, importate din Germania, vă asigurăm că veți avea piesele de care aveți nevoie la timp.
 
🏡 #StamAcasa - Comandă Online 🏡
 
În aceste vremuri, rămâneți în siguranță și comandați online. Cu #StamAcasa, puteți să vă bucurați de piese auto Ford de încredere fără a părăsi confortul casei dvs. Comandați cu încredere online!
 
🔥 Promoții Exclusive pentru Produsele Aflate pe Stoc 🔥
 
Căutați produse pe stoc la prețuri reduse? La noi găsiți promoții speciale pentru produsele disponibile în limita stocului. Nu pierdeți ocazia de a economisi la piesele auto Ford de calitate.
 
🚚 Taxă de Transport Redusă - Doar 30 RON pe Comandă 🚚
 
Oferta noastră include și o taxă de transport redusă de doar 30 RON per comandă, pentru a vă face cumpărăturile și mai accesibile.
 
🛡️ Garanție pentru Piese Originale Ford - 24 Luni 🛡️
 
Pentru piesele originale Ford, vă oferim o garanție extinsă de 24 de luni, astfel încât să aveți liniștea că ați investit în calitate și fiabilitate.
 
💰 Comandă Minimă Online - Doar 50 Lei 💰
 
Comanda minimă online este de doar 50 lei, pentru a vă oferi flexibilitate în achizițiile dvs. Puteți comanda piesele auto de care aveți nevoie, indiferent de valoarea comenzii.
 
📦 Livrare Rapidă pentru Piesele Originale Ford La Comandă 📦
 
Pentru piesele originale Ford care nu sunt în stoc și sunt disponibile la comandă, vă asigurăm că veți primi comanda în termen de 7 - 29 de zile lucrătoare, necesare pentru importul din Germania. Apreciem răbdarea dvs.
 
🚫 Fără Discount pentru Produsele Aflate la Preț Net 🚫
 
Vă rugăm să rețineți că produsele aflate la preț net nu beneficiază de discounturi suplimentare. Acestea sunt oferite la prețurile cele mai competitive.
 
🔄 Politica Noastră de Returnare Simplă și Confortabilă 🔄
 
Produsele noastre se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, în ambalajul original și fără a fi montate pe mașină. Oferim o politică de returnare simplă și fără complicații.
 
🔍 Comenzi Personalizate și Consultanță Profesională 🔍
 
Comenzile diferite nu se pot cumula pentru a beneficia de un discount mai mare. Comenzile se plasează exclusiv online, dar suntem aici pentru a vă oferi consultanță profesională în vederea achiziției.
 
📧 Confirmare Automată a Comenzii 📧
 
Echipa AltGrad Auto vă asigură că veți primi o confirmare automată a comenzii dvs. prin email și SMS. Ne preocupăm de experiența dvs. de cumpărare.
 
💲 Achitarea Integrală pentru Comenzile de Peste 500 Lei 💲
 
Pentru comenzile de piese la comandă care depășesc valoarea de 500 lei, acestea se achită integral de către client.
 
🔄 Politica de Schimb Piese Vechi la Cerere 🔄
 
Pentru produsele care necesită piese vechi la schimb, fără ca acestea să fie disponibile la primirea mărfii de către client, se va achita contravaloarea (garanția) piesei vechi de către client, urmând ca suma să fie restituită după trimiterea și primirea piesei vechi la sediul AltGrad Auto. Prețurile pentru produsele listate pe site nu includ această garanție.
 
📈 Evolutie Continua - Servicii si Piese Noi Adăugate Constant 📈
 
Magazinul nostru online Ford este în continuă dezvoltare, iar există posibilitatea de a nu regăsi toate piesele auto care vă interesează. În această situație, vă rugăm să intrați în secțiunea "Cerere Oferta" sau să ne contactați telefonic la numerele de mai jos.
 
La AltGrad Auto, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii și piese auto Ford de încredere. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de echipa noastră!
 
🚗 ,,Am observat că majoritatea oamenilor evoluează în timpul pe care alții îl pierd!" - Henry FORD. 🚗 
 
ContactWhattsup Altgrad Auto, Telefon mobil AltgradAuto 0721856272  Whattsup Altgrad Auto, Telefon mobil AltgradAuto 0727056670
 
 
Program lucru AltgradAuto
Luni - Vineri  11.00 - 18:00