Altgrad auto Ford Partner, piese auto Ford | altgradauto.ro

Termen si conditii comanda online www.AltgradAuto.ro

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
 
* nu au discount produsele aflate la pret net, semnalate in acest sens cu *
* comanda minima online este de 50 ron
* Taxa unica transport 25 ron per comanda
* produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului
* la comenzi diferite nu se insumeaza discountul de volum doar strict comanda in sine
* comenzile se dau doar online, consultanta in vederea achiziei se poate face telefonic
* produsele achizitionate din magazinul online, NU includ manopera in service !
* confirmarea comenzii se face prin email si SMS, comenziile externe peste 500 ron necesita plata integrala in avans prin ordin de plata sau card online
* produsele originale Ford la comanda au termen de livrare 6 - 29 zile lucratoare import Germania de la data platii
* anumite produse Ford original la comanda pot necesita o suprataxa de 15 % pentru a avea prioritate in livrare in cazul in care termenul de livrare depaseste 30 zile lucratoare
* produsele la care se cer piesa veche la schimb, clientul achita valoare in momentul primirii marfii si se va restitui ulterior cand va fi trimisa la retur Altgrad auto sediu
* stocul produselor este variabil si acesta poate fi modificat fara notificare. Comenzile sunt confirmate ulterior verificarii acestuia. Clientul a luat la cunostinta prin acceptarea termeni si conditii in momentul efectuarii comenzii


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare a comenzii
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Produsele care se afla in stoc si sunt eronat

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru newsletter
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa furnizati o adresa de mail valida (exemplu@yahoo.com). Sunteti de acord sa ne instiintati imediat la un semn de activitate neautorizata sub numele dvs.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga.

Copyright
Elemente din continutul siteului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea

AltgradAuto ®

si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul AltgradAuto ® a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de AltgradAuto SRL, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la service@altgradauto.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:
Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului nostru.

CONDITII CONTRACTUALE:

Prin folosirea produselor oferite prin intermediul acestui website
altgradauto.ro, acceptati fara niciun fel de limitare conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si altgradauto.ro. Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.

Incheiat intre:

FURNIZOR
Altgradauto.ro
Furnizor magazin online: Rs Piese Import Srl ®

RO 32710286
J40/918/2014

BANCA Libra Internet Bank - BUCURESTI
IBAN ROL:
RO58BREL0002002986790100

BENEFICIAR
Sunteti beneficiar prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si a conditiilor contractuale.

Durata contractului
1  Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre
catalog.altgradauto.ro a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre
Catalog.AltgradAuto.ro se va face prin e-mail si SMS pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI
1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
2. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor, transportul fiind suportat in totalitate
3. AltgradAuto va rambursa sumele plătite de consumator pentru livrarea produselor fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor.

4 Pentru platiile online efectuate prin card in rate banca BRD nu are optiune de refund , pentru a restitui banii se vor opri taxe si comisioane pentru banca BRD in valoare de 10 % din suma platita

5 Transportul pentru piesa veche la schimb este suportat de client si restituirea baniilor va fi suportata de AltgradAuto


OBLIGATIILE
altgradauto.ro si al magazinului online Catalog.AltgradAuto.ro
1. Să livreze produsele în ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fara deteriorari.
2. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
3. Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
4. Sa informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
5. In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor, renuntand la comanda sa,
altgradauto.ro este obligat sa nu mai livreze produsele.
6. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile: pe adresa de mail office@altgradauto.ro
7. Garantia produselor- vezi capitolul Termeni de Garantie.

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI
1. Se obliga sa ia la cunostinta prevederile Conditiilor generale de utilizare ale magazinului online altgradauto.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

PREVEDERI FINALE
1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

Telefon gratuit din reteaua ROMTELECOM

INFO CONSUMATOR, PROTECTIA CONSUMATORILOR

0800.080.999