piese auto in rate fara dobanda la banca transilvania
Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de 3 rate fara dobanda pentru orice cumparatura de piese auto efectuata in magazinul online altgradauto.ro
Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Pentru a plati online cu cardul, selectati modalitatea de plata "Card Credit Banca Transilvania" din procesul de comanda si numarul de rate dorit:  rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei catalog.altgradauto.ro . Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. Puteti plati prin intermediul POS in magazinul piese auto Altgradauto, fiind disponibile aceleasi optiuni: 3 rate fara dobanda sau plata integrala.
Va invitam sa consultati oferta noastra de service auto in Bucuresti, si sa comandati prin orice metoda pusa la dispozitie.
Vom raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastre. Pentru service auto Bucuresti, va rugam sa efectuati o
programare in prealabil. Adresa noastra este usor de ajuns la Autostrada
Bucuresti Pitesti Iuliu Maniu. Contact rapid 0213149411 sau 0727056670 .
piese auto in rate prin start BT

 

Oferta speciala Piese Auto
Magazin Piese Auto plata cu cardul On Line
Piese auto in rate fara dobanda prin Card Avantaj
Service auto Bucuresti plata in rate fara dobanda Card Avantaj
Service auto in rate fara dobanda prin Banca Transilvania