Prezentare Pagani Huayra

 Pagani Sigla

Pagani Huayra, un produs Pagani, Huayra, este probabil primul si singurul care dispune de aerodinamica activa. Pagani Huayra este o masina de lux, produsa de cei de la Pagani, intalienii care au produs si Pagani Zonda, una din cele mai puternice masini super-sport.

Pagani Huayra

Modelul Huayra prezentat mai sus, dispune de un motor Mercedes-Benz V12 cu o capacitate de 5980 cm3 propulsat de doua turbine. Motorul M158 a fost produs de cei de la Mercedes la cererea producatorului italian, Pagani, si putem spune ca este o reusita, reusind sa dezvolte 730 CP (cai putere).

Acest vehicul dispune de o transmisie in 7 trepte, secventiala, si pentru ca producatorii masinii au realizat ca autovehiculul ar fi prea instabil la viteza sa maxima, au pus si 4 FLAPSURI, doua pozitionate in fata masini, iar celelalte doua in partea din spate.

Flapsuri Pagani Huayra

Acestea sunt actionate de zecile de senzori aflati pe toate partile masinii, insa nu doar asta ajuta masina sa ramana pe strada, ci si abilitatea masinii de a-si distribuii greutatea, motorul cantarind doar 10kg, asta nu ar fi mare greutate, insa aceasta masina este o simpla... Minune a industriei de masini. La mai multe d-astea, si mai ieftine, ca nu se supara nimeni.

Interior Pagani Huayra

Nici interiorul masinii nu lasa de dorit, scaunele avand tapiterie de piele, avand zeci de reglaje, si alte minuni, o tona de ceasuri pe bord, care indica toate datele masinii, desii ar fi fost o idee mai stralucita daca erau afisate pe un LCD, si inca alte cateva zeci de butoane prin care reglezi toate minunatiile masinii. Nici nu ai ce comenta la adresa acestei masini, asta doar in cazul in care lasam pretul de-o parte, acesta fiind doar 1.300.000$.

Cum sper ca v-am obisnuit deja, uitati si un video de prezentare al masinii, asa, ca idee pentru dvs.

Sper ca v-a placut aceastra prezentare! Va invitam sa aruncati o privire si pe:
-Site-ul oficial Altgrad Auto
-Catalogul de piese Altgrad Auto