14 zile drept de retur

Conditii generale pentru returul produselor vandute de Altgrad:
  • Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
  • Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator / distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
  • Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
1. Renuntarea la cumparare
  • Produsele achizitionate online (la distanta) se pot returna conform O.U.G. 34/2014.
  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la incheierea contractului.
  • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.
  • Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.

Consumatorul are urmatoarele responsabilitati:

Pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.
 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit si preferabil in ambalajul original). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
 
2. Nu se pot returna:
 
Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. Inregistrari audio sau video sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate de consumator.
 
ContactWhattsup Altgrad Auto, Telefon mobil AltgradAuto 0721856272  Whattsup Altgrad Auto, Telefon mobil AltgradAuto 0727056670