Cunoaștem importanța pieselor de calitate atunci când vine vorba de întreținerea mașinii dvs. Și de aceea, suntem mândri să vă prezentăm DP Group, o companie internațională de renume, specializată în producția și distribuția de piese aftermarket pentru Ford. Denumirea noastră pentru piesele de schimb Ford este DP Spare Parts for FORD. La DP Group, ne concentrăm pe oferirea unor produse de calitate excepțională și pe garantarea satisfacției clienților noștri.
 
🏭 Origine Istanbul, Turcia - Piese Auto de Calitate Superioară 🏭
 
Noi suntem acasă în Istanbul, Turcia, unde producem și distribuim piese auto de încredere pentru mașinile Ford. Ne putem lăuda cu o istorie care datează din 1960, și suntem conduși de o echipă de management profesionist.
 
📦 O Gamă Extinsă de Produse - Peste 8000 de Articole Disponibile 📦
 
Gama noastră vastă include peste 8000 de articole, acoperind o varietate de nevoi, inclusiv piese de motor, piese de caroserie, piese de suspensie, piese electrice, piese de diferențiale, piese de transmisie și piese de iluminat. Avem capacitatea de a susține cerințele clienților noștri cu un stoc bine gestionat și un proces de aprovizionare rapid, bazat pe cerere.
 
🌎 O Prezență Globală - Livrare în Peste 45 de Țări 🌎
 
DP Group exportă produsele sale în peste 45 de țări, inclusiv continentele Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America. Suntem dedicati dezvoltarii pieței Ford în întreaga lume și ne dorim să devenim una dintre cele mai de încredere companii auto la nivel mondial.
 
📈 Angajamentul Nostru față de Calitate și Dezvoltare Continuă 📈
 
La DP Group, avem o politică de calitate robustă, care include:
 
Serviciu Clienți Excepțional: Suntem aici pentru a răspunde așteptărilor dvs. atât local, cât și în întreaga lume.
 
Îmbunătățire Continuă: Ne străduim să sporim eficiența și eficacitatea sistemului nostru de management al calității prin revizuirea obiectivelor și a procedurilor, prin activități de îmbunătățire constantă.
 
Comunicare și Încredere: Menținem o comunicare deschisă, schimbăm idei și colaborăm cu clienții, companiile și angajații noștri pentru a construi relații de încredere.
 
Toate procesele noastre de producție și servicii sunt documentate prin proceduri și instrucțiuni pentru a ne asigura că totul se desfășoară conform standardelor și cerințelor. Toate serviciile și activitățile de la DP Group sunt efectuate de personal calificat, în conformitate cu sistemul nostru de management al calității.
 
📄 Certificare ISO 9001:2000 pentru Calitate 📄
 
Suntem mândri să anunțăm că suntem certificați ISO 9001:2000 pentru Sistemul de Management al Calității, ceea ce garantează că produsele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate.
 
În plus, în gama noastră de produse, puteți găsi și alte mărci de încredere din Turcia, cum ar fi Ecem pentru bușoni de pivot, Yenmak pentru piese de motor, Cabu pentru elemente din plastic, Turtel pentru cabluri de frână și timonerie, ERC pentru garnituri de termostat, Kale pentru plăcuțe de frână și montaj fulii arbore cotit, și SKT pentru simeringuri. Aceste branduri sunt exclusiv disponibile prin DP Group Turcia.
 
În final, la DP Group, suntem dedicați să aducem inovație, calitate și valoare clienților noștri. Vă mulțumim că sunteți alături de noi în călătoria noastră pentru a oferi cele mai bune piese auto pentru Ford și a dezvolta piața auto la nivel global.
 
 
Depozit piese auto DP spare parts For FordDP Group piese Ford, Piese auto Ford licenta aftermarket
DP spare parts for Ford, piese de schimb pentru Ford marca DP GroupDP group prezentare piese pentru Ford la altgradauto.ro
piesele de schimb DP pentru Ford, DP group piese auto Ford licentaDp piese pentru Ford licenta, piesele de schimb DP pentru marca FORD
 
Piesele auto DP spare parts for Ford pot fi cumparate de la importator Altgradauto, pe magazin on line

ContactWhattsup Altgrad Auto, Telefon mobil AltgradAuto 0721856272  Whattsup Altgrad Auto, Telefon mobil AltgradAuto 0727056670